הדרך הטובה ביותר לספוג פורמולת צמחים היא לקחת אותה בצורת הכנתה הקלאסית: או כמרתח של צמחים נאים או כ´מרק´ של אבקת צמחים. עם זאת, הטעם והריח של צמחים רבים מקשה על המטופלים רבים. מאמר זה דן בדרכים הקלאסיות לשילוב צמחי מרפא עם מזונות ובסוגי המזונות שמומלץ להימנע מהם בעת לקיחת פורמולות צמחים. מאמר זה מתמקד בפורמולות המחזקות צ´י, דם או ג´ינג . | |
מאת: צוות ההדרכה שלתמורות | |
ניתן לשלב: מרק דלעת, מיץ גזר, חלב אורז, בטטה, תה סיני ירוק המתקה: דבש, סוכר חום, מולסה, ליקוריץ´ ניתן לשלב: מרק בצל, מרק שעועית, מרק עדשים, דייסת קוואקר, פירה המתקה: דבש, מאלטוז, סילאן, מולסה ניתן לשלב: תה סיני ירוק, מרק שעועית שחורה המתקה: מעט דבש, מולסה ניתן לשלב: מרק קטניות מונבטות, מרק עצמות (רגל), קומפוט פירות ביין, יוגורט ביו, בטאטה ניתן לשלב: מרק בצל וכרישה, תבשיל פלפל אדום, תמר מיובש, תה סיני ירוק, חלב פרה חם המתקה: מולסה ניתן לשלב: מרק (כרישה, כרובית, בצל ירוק), חלב אורז, בטאטה, פירה, דייסת קוואקר. המתקה: מולסה, דבש ניתן לשלב: תה סיני ירוק, תה ג´ינג´ר, קומפוט תפוחים ואגסים המתקה: מעט סוכר חום, מולסה. ניתן לשלב: מרק עגבניות, מיץ רימונים, מיץ ענבים (אדום), מרק ירקות עליים לחץ על שם המאמר כדי להגיע לנושא המבוקש: מאמר המבוא: שילוב פורמולות ומזונות לפי 18 הקטגוריות מאמרים נוספים בסדרה: להפניות חומר זה אינו מהווה המלצה או הנחייה רפואית והוא נועד לשירות המטפלים והרופאים ולידע כללי בלבד. |