הדרך הטובה ביותר לספוג פורמולת צמחים היא לקחת אותה בצורת הכנתה הקלאסית: או כמרתח של צמחים נאים או כ´מרק´ של אבקת צמחים. עם זאת, הטעם והריח של צמחים רבים מקשה על המטופלים רבים. מאמר זה דן בדרכים הקלאסיות לשילוב צמחי מרפא עם מזונות ובסוגי המזונות שמומלץ להימנע מהם בעת לקיחת פורמולות צמחים. מאמר זה מתמקד בפורמולות טיהור וסילוק חום חיצוני או פנימי. | |
מאת: צוות ההדרכה של תמורות | |
ניתן לשלב: מרק (דלעת, קישואים), מיץ תפוחים, מיץ ענבים, תה מנתה, יוגורט ביו ניתן לשלב: מרק (סלרי, דלעת, נבטים), חלב סויה, תה מנתה, מיץ רימון, בירה שחורה ניתן לשלב: תה קמומיל, מיץ תפוחים (מדולל), מיץ ענבים ירוק (מדולל) ניתן לשלב: מרק (סלרי, נבטים, ברוקולי), יוגורט ביו, חלב סויה, תה מנתה, בירה שחורה, סיידר ניתן לשלב: מרק ירקות (סלרי, פטרוזיליה, שעועית ירוקה), יוגורט ביו, חלב סויה ניתן לשלב: מרק (סלרי, נבטים, אספרגוס), מיץ רימון, מיץ פירות יער, בירה שחורה, תה מנתה ניתן לשלב: תבשיל (גזר, ברוקולי, תרד) , מיץ (תפוחים, חמוציות), תה מנתה, חלב אורז לחץ על שם המאמר כדי להגיע לנושא המבוקש: מאמר המבוא: שילוב פורמולות ומזונות לפי 18 הקטגוריות מאמרים נוספים בסדרה: להפניות חומר זה אינו מהווה המלצה או הנחייה רפואית והוא נועד לשירות המטפלים והרופאים ולידע כללי בלבד. |