מאת: צוות ההדרכה של תמורות | |
רטנציה של מזון בקיבהDiagnosis and treatment: Retention of Food in the Stomach פתולוגיה: נקודות לשיאצו, טווינה ודיקור:
[גחון עליון]
חמישה צון מעל CV-8
הורדת צ´י מתמרד מהקיבה. Liangmen St-21 [קורת שער]
2 צון לטרלית לקו האמצע בגובה ארבעה צון מעל הטבור, בקו CV-12 Gongsun SP-4 [קיסר צהוב, סב-נכד]
דיסטאלית ואינפריורית לבסיס העצם המטטרסלית הראשונה, באזור המפגש בין העור הלבן והאדום St-44 – Neiting [חצר פנימית]
על הקרום שבין האצבע הרגלית השנייה לשלישית St-45 - Lidui [פה מחמיר]
בצד הלטרלי של קצה הציפורן של האצבע השנייה ברגל Neiguan - Pc-6 [מעבר פנימי]
2 צון מעל כפל כף היד, בין הגידים של הפלקסור-קרפי-רדיאליס לפלמריס לונגוס מעבר לתאור מפורט של הפיזיולוגיה של הקיבה ומצבי פתופיזיולוגיה נוספים - לחץ/י כאן פתופיזיולוגיות וטיפולים של הקיבה חומר זה אינו מהווה המלצה או הנחייה רפואית והוא נועד לשירות המטפלים והרופאים ולידע כללי בלבד. |